Producten


VerzendingsinformatieVerzakingrecht van de consument bij online aankoop

Wanneer u via onze webshop bestelt, heeft u een wettelijke bedenktijd van 7 kalenderdagen.
Deze periode gaat in de dag na de levering van de goederen. In geval u goederen wil terug zenden, zijn de verzendingskosten ten uwen laste. De fantasiejuwelen kunnen op grond van het
verzakingsrecht geretourneerd worden, mits ze niet gedragen zijn en zich in ongeschonden staat bevinden.
Indien de klant de artikelen die hij ontving langer dan 7 kalenderdagen behoudt, wordt hij geacht de betreffende artikelen definitief te hebben gekocht.

Leveringsgebied

De IKARUSS BVBA levert enkel aan particuliere aankopers/consumenten (natuurlijke personen) voor normaal particulier gebruik binnen het terrritoriale gebied van België.
Webshoporders van klanten buiten België worden niet aanvaard.

Bestelling

Wanneer u een bestelling geplaatst heeft, zal u van ons een bevestigingsmail ontvangen (binnen de 2 werkdagen). In deze mail zal vermeld staan: de volledige omschrijving van de bestelde goederen, de prijs en de betaalwijze. Elke bestelling betekent aanvaarding van onze algemene verkoopvoorwaarden door de klant. Indien u gekozen hebt om per bankoverschrijving te betalen, kan u na ontvangst van deze e-mail overgaan tot uw bankoverschrijving.

Onze bankgegevens voor uw Bankoverschrijving
       IKARUSS BVBA
       Olmstraat 17
       2860 Sint-Katelijne-Waver
       IBAN: BE27 6528 1555 5773
       BIC: HBKA BE 22
Vergeet uw referentienummer van uw bestelling niet te vermelden, aub.
De betaling moet gebeurd zijn binnen de 7 dagen na de ontvangst van de bevestigings e-mail van je bestelling.

Levering van de bestelde goederen

Van zodra wij het te betalen bedrag op onze rekening ontvangen hebben, gaan wij over tot verzending van uw bestelling of u kan ze ook komen afhalen ten huize IKARUSS BVBA,
Olmstraat 17, 2860 Sint-Katelijne-Waver.

1. Verzending van de goederen via Bpost.

De IKARUSS BVBA verbindt zich ertoe om de bestelling binnen de 7 werkdagen te verzenden. Indien de bestelde artikelen niet voorradig zijn en er daardoor
vertraging in de verzending zal volgen of de goederen totaal niet meer leverbaar zijn,zal u een mail van ons ontvangen (binnen de 7 werkdagen).
U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren zonder bijkomende kosten. U zal dan het betaalde bedrag terug betaald worden binnen de 30 kalenderdagen.

Elke bestelling wordt bij ons met veel zorg verpakt en verstuurd. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens de verzending.
De goederen worden vervoerd op kosten en risico van de koper.


2. Verzending van de goederen naar een Kiala Ò afhaalpunt in uw buurt

Voor de verzending van de goederen via uw dichtstbijzijnde Kiala Ò afhaalpunt, gebeurt de volledige afhandeling van de verzending online via de website www.kialaverzendservice.be
Hier brengt de Kiala Ò verzendservice u automatisch op de hoogte via e-mail en kan u zelf uw Kiala Ò afhaalpunt selecteren.
Dit alles kan voor een vast tarief van 4 € inclusief BTW (3,36 € excl. BTW). Dit onder voorbehoud van prijswijzigingen door Kiala Ò.
De goederen worden vervoerd op kosten en risico van de koper.

3. Afhaling bij de IKARUSS BVBA, Olmstraat 17, 2860 Sint-Katelijne-Waver

U kan uw goederen komen afhalen na een voorafgaande telefonische afspraak.